Despre noi

La Mobilenia producem si comercializam inca din 1978 mobila de cea mai  buna calitate, fabricata din lemn masiv, PAL furniruit, sau MDF.

Mobilenia este divizia de retail B2C din Romania si este parte a grupului Parisot  Groupe SAS, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria mobilei la nivel  European.

Companie de origine franceza din 1936, Parisot Group s-a implicat puternic in  industria mobilei din Romania, prin achizitionarea mai multor fabrici. Astfel, grupul  detinea in Romania doua fabrici - Mobilux SA Bucuresti si Mobila Sovata SRL. 

Cele doua companii au fuzionat in februarie 2018 sub aceeasi companie:

Artemob International SRL

Cod fiscal: RO 8102405
J26/47/1996

Fabricile detinute de Parisot Group in Romania au peste 1000 de angajati si produc  mobilier din lemn masiv in stil rustic si modern pentru orice spatiu din locuinte,  respectiv living, dormitor, camera copilului, bucatarie, dining si baie.

Anual, in cele 5 fabrici ale grupuilui sunt produse 3,8 milioanede produse din care peste 200 000 sunt fabricate in Romania unde 95% din productie este destianta exportului. Grupul Parisot a realizat o cifră de afaceri de 194 milioane de Euro ȋn 2013, iar produsele sunt comercializate in peste 70 de ţări din intreaga lume.

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Mobilă in 6 rate cu dobandă 0%
  • O gama eleganta, cu linii simple si discrete

Montarea / Asamblarea corpurilor de mobilier nu este asigurata de Mobilenia. 

Toate corpurile de mobilier vin ambalate in colete de carton individuale cu schita de montaj si toate accesoriile incluse.

In coletul 1 se afla schita de montaj si punga cu feronerie

Produsele noastre pot fi vazute in Showroomul din interiorul fabricii Artemob International SRL, fosta fabrica Mobilux SA. Adresa exacta o gasiti la sectiunea Contact.