De ce nu producem mobilier la comanda.

Postat de     Mobilenia      1047 Comentarii
Productie in serie

ANGAJAM PERSONAL PENTRU SECTIA DE PRODUCTIE

Postat de     Mobilenia      2396 Comentarii
Angajam personal pentru sectia de productie in serie mobilier.
Piata de mobila continuă sa evolueze zi de zi. În afară de confortul sau ușurința și comoditatea în utilizare clienții au nevoie de mobilier pentru a se potrivi interioarele casei lor. Gasiti mai jos informatii despre unele din materialele care au cucerit piata de mobila de-a lungul timpului.
Lemnul este resursa cea mai versatila, regenerabilă și durabilă de pe planeta de aceea este materialul cel mai frecvent utilizat în crearea de mobilier. Deoarece lemnul este un material organic și poate fi nativ pentru anumite regiuni s-ar putea constata că diferitele tipuri de lemn sunt în mod tradițional mai frecvent utilizate pentru mobilier in diferite țări.

Mobila din lemn masiv, merita investitia ?

Postat de     Mobilenia      2765 Comentarii
Atunci când se decid să achiziţioneze mobilier pentru casa lor, mulţi oameni ajung la o decizie cheie: să achiziţioneze sau nu mobilier din lemn masiv. Cu multe opţiuni diponibile precum PAL melaminat, PAL caşerat, PAL furniruit, metal sau plastic, mulţi clienţi ajung să evalueze costul suplimentar al lemnului masiv şi dacă se merită investiţia.